20 maart 2006

Als een sneltrein

Wat gaat het nu vlug allemaal!!
Je zei al langer mamamamamamamamamama..., maar vrijdag was het echt 'mama' dat er uit je mondje kwam rollen. Toen ik enthousiast reageerde was je niet meer te houden. De hele avond en heel het weekend lang heb je 'mama' gezegd. Super om te horen!! Toen papa iets van je afpakte omdat het niet voor babyhandjes bestemd was, begon je te huilen en liet je een langgerekt 'mamaaaaa' horen :-)

Zaterdagochtend kwam ik in je kamertje en je lag op je buik naar mij te lachen. Je kan draaien!! Een pampertje aandoen is nu een heel pak moeilijker geworden ;-)

En zondag klapte je ineens in je handjes. Toen we daarop reageerden met 'bravo!' begon je nog harder te klappen!!

Super super super!!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

We krijgen er traanogen van, opa en ik.Schitterend!!Zaterdag hadden we al het vermoeden dat we Aiken "mama " hoorden zeggen.Benieuwd welke woordjes er zullen volgen.

Oma en opa.

Anoniem zei

Supergelukkige mama moet je nu wel zijn, en supertrots.
Die eerste woordjes zijn fantastisch en ook zo persoonlijk.
Nu nog papa, en oom jan zegt kan hij nog geen johan zeggen .
Veel groetjes en geniet ervan.
Tante Leen

Anoniem zei

Ha de kleine spruit begint de lange weg naar proberen uit te leggen wat er in zijn hoofd omgaat. Wij wensen hem er veel geluk mee, en zullen binnenkort eens mee komen oefenen, zodat we dat vocabularium zo uitgebreid en divers mogelijk krijgen - compleet met woordjes 'die em van de peter geleerd heeft' en al ;-)
Keep it up, Noodles!

pV&tJ