20 februari 2007

Lachen!

6 weken oud is onze kleinste schattie nu. En... hij kan lachen!! Schitterend om te zien. Zowel een hele grote lach als schattige glimlachjes (zie andere foto's). Stilaan begint er een beetje een ritme te komen in onze dagen. Iben drinkt nu om de vier uur zijn flesje en slaapt 's nachts van 11 tot 6. Hopelijk blijft het zo want wat is het zaaaaaalig om 's nachts te slapen :-)
Aiken is zo lief voor zijn kleine broertje. Als Iben huilt brengt hij niet alleen zijn tutje, maar ook zijn knuffelpopje. En wanneer Aiken gaat slapen is er steevast een kusje voor Iben bij.
Mijn twee lieve schatties. Ik hou zoveel van hen!!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

oooh ma zo'n schattige foto. super. dikke knuffel aan de twee spruiten.

V

Anoniem zei

Zalig!!!! Iben is weer 'groot' geworden. Ik ben blij voor jullie dat hij zo goed slaapt, zodat jullie ook wat kunnen slapen. Dat zal het wel een stuk makkelijker maken. Geniet ervan, want ze worden zo vlug groot. Dat is een cliché eerste klas, maar toch is het waar. Als je die foto's ziet, dan pas besef je goed hoe groot Merel en Ebe al zijn. Maar ja, elke leeftijd heeft zijn charmes. Xx

Anoniem zei

Aiken is steeds meer de papa, Iben is helemaal de mama!

Anoniem zei

Dat is inderdaad een hele schattige foto!
Je mag er echt trots op zijn. Wat een glimlach!
Die glimlach zal later zeker en vast heel veel harten doen wegsmelten. Wees gewaarschuwd!!!!

Dikke knuffel
Sylvie

Anoniem zei

Dat is lachen geblazen, ja!
Al een voorbereiding (inoefening?) om later zijn tanden bloot te lachen.
Iben is op weg om een vrolijke kerel te worden en aan Aiken (die stilaan ook bezorgd wordt) zal hij later veel steun hebben... Zeker weten!

Groetjes en kusjes van oma en opa.

LeoPol.