19 juni 2007

Op vakantie!

Van 8 tot 15 juni zijn we een weekje naar Westende geweest. Het was fantastisch!! Hoewel het weer iets warmer mocht zijn, hebben we toch veel van het strand genoten. We zijn ook een dagje naar Plopsaland geweest (zie foto's). Dat was een echte hit! Daar heeft Aiken Bumba in het écht gezien!!!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Op deze foto's zat ik te wachten! Het is een reportage geworden van een gelukkig gezinnetje! Jullie genieten echt wel van het leven. En groot gelijk heb je! En Plopsaland is inderdaad heel fijn. Dat is het enige pretpark dat ik leuk vind. (Gewoon omdat daar de attracties nog op mijn maat gemaakt zijn. In een ander pretpark ben ik bang in alles.) Maar het is eigenlijk voor de kinderen dat we gaan, hoor! In de vakantie gaan we ook nog eens langs! Misschien dat ik het dit jaar wel aandurf om Plop een handje te geven! Profiteer nog van de volgende twee maanden! Daarna kan je genieten van mijn huidige klasje! Ze komen alle 22 naar jou!
Doei

Anoniem zei

Voor kinderen is het altijd vakantie!!!
Maar aan zee, dat is toch wel heel speciaal. Zand, water, gevoel van vrijheid, uitgebreid genieten... En "plopsa", plots zijn we weer thuis... En ook dat is leuk!

Oma & Opa.

Anoniem zei

En wij maar werken... ;-)
Jullie hebben inderdaad groot gelijk. Profiteer er nog maar goed van! Want dat gaan wij ook de volgende zes maanden doen...
Vele groetjes,
Sylvie

Anoniem zei

Amai, dat was genieten geblazen!! Fijn om jullie allemaal zo gelukkig te zien!!
Groetjes,
Meter en tante ;-))