07 juni 2009

Schoolfeest Aiken

Gisteren was het Aikens allereerste schoolfeest! Het thema was 'de bouwwerf' omdat een groot deel van de school het voorbije schooljaar een echte bouwwerf was. Aikens klas waren Bob de Bouwertjes en ze hebben het schitterend gedaan!
Op het laatste moment moest Aiken, als onderdeel van het toneeltje, samen met een klasgenootje een hemd op het podium brengen naar zijn juf en hij vond de boxen op het podium veeeeel interessanter dan door te lopen tot bij de juf :-). Tot grote hilariteit van het publiek :-):-)
Bekijk gerust de foto's want daar zullen jullie het prachtige T-shirt zien van Bob de Bouwer dat gemaakt geweest is door mijn super-collega Kristin. HEEL HARD BEDANKT!!!!!! HET IS PRACHTIG!!!!! Aiken heeft het ook zondag de hele dag aangehad.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Je kleine mannetje heeft dat blijkbaar super gedaan!
Het was inderdaad een prachtig T-shirt! Kristin, Maren is fan van Bumba hé ;-)))))
Hele mooie foto's trouwens (wat worden je kadeekes groot zeg!).
Groetjes,
Jolijn

Anoniem zei

Ze worden inderdaad groot. Het moet voor Junah wel fijn zijn dat ze nu zelf naar de jongens kan toegaan. Of de jongens daar altijd zo blij mee zullen zijn?!?!
En wat betreft de t-shirt, dat is zeer graag gedaan. Als er iemand een bestelling wil plaatsen... Binnenkort heb ik twee maanden vakantie en wel een beetje tijd dus.
Groetjes
Kristin

Anoniem zei

Ooooh, mijn grote kapoen, ik zou in jouw plaats de boxen ook veel interressanter vinden dan de juf ;-). Hele mooie T-shirt!
Meter Annik