06 oktober 2009

Ibens grote autobed!

Oeioei, bijna twee maanden sinds onze vorige update. Dat vraagt om nieuwigheden :-)
En die zijn er!!
Iben slaapt sinds kort in een groot bed. We hebben het helemaal beplakt met auto-stickers en nu heeft hij een echt autobed waar hij apetrots op is! Sinds vanavond ligt hij er zonder tutje in... Ik ben benieuwd of dat gaat (blijven) lukken. Op dit moment is het toch stil boven :-).
Het bed is eerst uitvoerig getest door Iben en Junah. Junah vond het geweldig zo'n groot bed! Springen dat ze deed :-).
Zij heeft trouwens haar eigen update! Ze stapt!!! Al een hele tijd stapte ze flink aan één hand, maar sinds afgelopen weekend stapt ze helemaal alleen los. Super knap van ons prinsesje.
Aiken heeft niet echt een update. Behalve dat hij groeit met de dag en een echte kerel wordt!
We zijn super trots op onze patatties!

3 opmerkingen:

Unknown zei

Een dikke proficiat voor Iben en Junah! Dat zijn weer een aantal stappen vooruit, letterlijk en figuurlijk! Ik wil je niet ontmoedigen, maar waarschijnlijk gaat het voor Iben niet zo makkelijk blijven zonder tutje. Een goede raad: doorbijten! Want voor jullie zal het ook moeilijk worden. Maar dat gaat voorbij!
groetjes
Kristin

Anoniem zei

Proficiat voor die drie schatten.Inderdaad ze groeien met de dag en vooral onze Aiken.Dat komt waarschijnlijk door de gezonde voeding waarvan ze kunnen genieten.En ook door het feit dat ze van elke dag mooi weer profiteren om in de buitenlucht te spelen.
Met deze stuur ik 5 dikke zoenen op en tot binnenkort.
Oma.

juf Lieselotte zei

Groot gelijk dat jullie zo trots zijn! Ge zoudt voor minder!
Heel veel liefs van ons drie
Lotje, Lau en last but not leastn Noah xxx