29 november 2005

Vaarwel Scudo!

Gisteren heb ik vernomen dat Scudo, onze lieve cavia, gestorven is :-(
Vernomen, ja want Scudo woonde niet meer bij ons.
Na ruim vier jaar bij ons gewoond te hebben, is hij een aantal maanden geleden geadopteerd (bedankt Benedicte, Lawrence, Anaïs, Rodrigo en Matteo) zodat ie wat meer in de vrije natuur kon rondlopen.
Scudo is altijd een heel lieve cavia geweest, maar wel een heel schuchtere. Hij had schrik van alles dat lawaai maakte of te dicht bij hem kwam. Als we hem op de grond zetten, kon hij uren op dezelfde plaats blijven zitten zonder zich te verroeren. Zo bang was hij.
Daarom leek het ons beter om hem te laten adopteren zodat hij terecht kon komen in een groene weide omgeven door tal van andere diertjes.
Hij bloeide hier helemaal open. Hij rende rond (!) en kwam zelfs uit je hand eten.
Ik ben blij dat hij de laatste maanden van zijn leventje nog zo genoten heeft!!
Vaarwel lieve Scudo!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Dag lieve kinderen,

Papa en ik hebben juist jullie website heel grondig bekeken. Fantastisch gewoon. Hij is zeer origineel en de teksten zijn prachtig. Het doet ons toch iets dat scudo gestorven is. Gelukkig heeft hij nog genoten van de vrije natuur en van die kinderen.
Aiken is er toch wel eentje. Hij vordert zo goed in alles, natuurlijk dank zij de goede verzorging en begeleiding van zijn twee superouders. Vooral mama Charlotte, die er toch de ganse dag bij is, verdient een extra pluim. De laatste foto's zijn weer schitterend. We genoten van de kennismaking met jullie website en zullen natuurlijk regelmatig kijken.
Groetjes van oma.

Anoniem zei

dat hij moge rusten in vrede. Amen
Lieselotte