20 januari 2006

Nieuwe ontdekkingen

Onze schat gaat ondertussen al twee weken naar de crèche en er begint stilaan een ritme in te komen. 's Morgens zijn Aap en Beer vroeg uit de veren om zich eerst klaar te maken zodat Aiken zo lang mogelijk kan genieten van zijn bedje. Met wat geluk kunnen wij in het weekend dan ook genieten van wat extra slaap...
Aiken heeft ondertussen al vijf tandjes. Zijn nieuwste hobby is dan ook knarsetanden! Aap heeft hem dan maar eens een koekje gegeven. Superleuk natuurlijk: je kan er op knabbelen, maar ook kleren, tafel en vloer mee bedekken :-)!
Wat er overdag bij de andere kindjes in de crèche zoal gebeurt, lezen we dagelijks in zijn heen-en-weerboekje. Met zijn stralende lach staat Aiken al bekend als een echte charmeur, die graag koffieklets houdt met Emma, Britte, Amber, Jutta... Hij laat er alleszins geen gras over groeien!
Tot nu toe vonden de mensen van het kinderdagverblijf Aiken een rustige, lieve jongen. Maar vandaag is hij tussendoor luidkeels beginnen zingen en gillen. Ja, dat kennen we wel van thuis. Hij begint zich er dus echt op zijn gemak te voelen. Fijn zo! Maar nu toch eerst genieten van het weekend met z'n drietjes.

Geen opmerkingen: