27 april 2006

Op de knietjes

Deze namiddag zat Aiken in zijn park en opeens hoor ik 'a'. Dat is zijn favoriete geluidje momenteel. Ik kijk om en zie dat hij zich aan de spijlen van het park heeft rechtgetrokken tot op zijn knietjes. Bedje toch maar weer een standje lager zetten, denk ik :-)
Tegenwoordig kijkt hij heel graag uit het raam naar alles wat voorbij komt. Soms zit hij daarbij op de rugleuning van de zetel, maar de laatste tijd staat hij ook recht tegen de rugleuning. En leuk dat hij het vindt!!
Bumba is ook favoriet de laatste tijd. Muisstil kan hij naar de dvd kijken. Af en toe wijst hij met zijn kleine wijsvingertje de dingen aan die mama dan moet benoemen. Super schattig!!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Nu wordt het dus ook tijd om alles wat verder op de tafel of kast te zetten. Om gevaarlijke dingen misschien toch maar een ander plaatsje te geven.

Anoniem zei

lieve groetjes aan de kleine spruit van van tante jenny en peter vinnie. zet inderdaad maar alles aan de kant want Aiken komt eraan! ;)

Anoniem zei

Na de eerste spaghettimaaltijd en het verdwalen in het bedje wordt het opletten geblazen wanneer ons kleinste familielid in de buurt is.Van de lekkere spaghetti mag hij ten volle genieten.In zijn bedje is Aiken ook nog veilig. Maar iedere nieuwe dag zal hij op eigen houtje weer dichter bij een bepaald doel geraken om nieuwsgierig te bestuderen wat er allemaal in zijn nog kleine wereld te vinden is. Alle gevaarlijke dingen moeten onbereikbaar zijn, om ongelukken te voorkomen.Misschien nog best om enkele dingen achter slot te steken. Opa en ik hebben al ondervonden dat onze kleine spruit zeer vlug en handig is om iets te grijpen en dan zo vlug mogelijk zijn mondje in.Nu komt er een boeiende maar vermoeiende periode aan voor zijn mama en papa. Maar dat lukt weer wel!!!