03 mei 2006

Met de voetjes op tafel

Onze kleine spruit heeft weer wat nieuwe dingen bijgeleerd. Na wekenlang oefenen op 'p' en 'pa', horen we Aiken tegenwoordig regelmatig 'papa' zeggen :-D. Zalig om te horen!
Hij heeft ook ontdekt dat hij niet alleen met zijn handjes op tafel kan kloppen. Nee, met handen en voeten tegelijk op tafel is veel leuker. En als mama en papa het ook nog grappig vinden en foto's beginnen nemen, wordt het pas echt plezierig...
En dan is er nog het kruipen. Achteruit was al lang geen probleem meer, maar onlangs verraste Aiken ons en zichzelf door zich stukje bij beetje naar voren te wriemelen, helemaal tot bij zijn favoriete autootje! Trots begon hij het in het rond te zwaaien. Vervolgens ontdekte hij dat hij bij zijn speelgoedschuif was aangekomen. Die ging dan ook meteen open. Het resultaat laat zich raden: extra opruimwerk voor mama en papa!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hij is echt wel om op te eten.

Anoniem zei

Oeps, vergeten mijn naam in te geven.

Anoniem zei

Schitterende foto. Misschien wordt Aiken wel een circusartiest. Maar hij moet wel goed beseffen dat opa vroeger zonder problemen zijn benen in zijn nek kon leggen en zo op zijn handen kon voortbewegen. Oefenen geblazen dus!