29 juli 2006

Naar ons eigen huis

Woensdag was het eindelijk zover. We konden verhuizen naar ons eigen huis. Maar de voorbije weken waren we wel zoet geweest met inpakken. Onvoorstelbaar hoeveel rommel er uit ons toch niet zo grote appartement tevoorschijn kwam! Gelukkig hebben we alles, enfin, toch bijna alles, in dozen kunnen opbergen. Zelfs voor Aiken was nog plaats ;-).
De verhuis zelf verliep behoorlijk vlot, met de hulp van de verhuizers, babysitters en oma en opa om bij te springen waar nodig (waarvoor hartelijk dank!!).
Uitpakken was de volgende stap. Die zal ongetwijfeld nog even (lees: weken) duren... En we beloven dat we ons uiterste best gaan doen in de nieuwe en grotere woonst niet nog meer op te slaan. (Hoewel die lage ladenkast in Ikea lijkt echt wel te zullen passen op onze slaapkamer...)
Voor ons drietjes is het nu natuurlijk ook verkennen geblazen in en rond het huis. De eerste keer op het gras was wel wat wennen voor Aiken. Vreemd, die prikkels op mijn handjes en beentjes! Maar daarna kroop hij lustig de ganse tuin door.
Na twee moeilijkere avonden sliep Aiken vandaag ook meteen in. We hebben hem een beetje gewoon gemaakt aan zijn nieuwe kamer door hem er een tijdje te laten spelen. Fijn hoor, spelen in de voorlopig nog lege kleerkast! (Jammer genoeg hiervan geen foto en de kast is ondertussen alweer volgepropt.)
Enfin, nog heel wat uitpak, opruim en installatiewerk, maar we voelen ons al helemaal thuis!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Proficiat met jullie nieuwe woonst. Aiken lijkt zich al goed thuis te voelen in de tuin. Een goeie raad: pak niet alles uit. Hier staan na vijf jaar nog een paar dozen ingepakt (en dat zal ook zo blijven). Na wat waterschade zijn er vorig jaar ook dozen (met inhoud) in zijn geheel verdwenen naar het containerpark. enje mist dat echt niet. het is een utopie dat je nu geen rommel meer gaat bijhouden. Hoe groter je huis (kelder, garage, ...) hoe meer rommel je bijhoudt. Dat weet ik uit ervaring. Want 'je zou dat ooit nog eens nodig moeten hebben'. Je zal dat nog wel merken.
Jullie staan nu weeral een grote stap verder. Op naar de volgende! Geniet er van!

Anoniem zei

Hey Charlotte, Filip en Aiken,
Een hele dikke proficiat met jullie nieuwe nestje!
Zo te zien zal Aiken nog vaak genieten van jullie tuin. En idd, zoals Kristin al zei, bij ons staan hier ook nog altijd 2 dozen die nog nooit uitgepakt zijn en waarvan we de inhoud blijkbaar niet missen...
Geniet nog van jullie eerste momenten in jullie nieuwe huis!
Groetjes,
Peter & Jolijn

Anoniem zei

De vorbije verhuisdagen waren voor ons heel toffe dagen... Ondertussen konden we ook van Aiken genieten, die tussen alle dozen doorslibberde.
Wat een geluk dat er nog een verhuisdoos over bleef om Aiken te verhuizen!!!
We hopen maar dat jullie drie (en later vier...) in het nieuwe stulpje gelukkig zullen zijn. Neen, daar zijn we zeker van! En voor hulp kan
je steeds op ons rekenen...

En "brol"... weggooien... Alleen goeie herinneringen moet je bijhouden.

Groetjes van Oma en Opa.

Anoniem zei

Ik wens jullie heel veel geluk in jullie nieuw huisje.
Van appartement naar huis met tuin is een hele grote verandering. En een tuin is in dit weertje meer dan welkom hé!
Vele groetjes en nog veel plezier!
Sylvie

Anoniem zei

En waar blijven al die foto's van het huis zelf?! Iedereen is reuzebenieuwd! Dan maar zelf komen kijken, zeker? Tot zondag!