18 juli 2006

Oooo, wat is het al weer lang geleden dat ik hier schreef. Hoog tijd dus voor een updateje!
Met ons gaat het heel goed. We genieten van het mooie weer en van de vakantie. Filip heeft wel geen vakantie, maar dan genieten we extra veel in de weekends.
Aiken heeft weer een aantal dingen bijgeleerd. Hij trekt zich nu heel veel recht aan alle tafels, stoelen, zetels, kasten, ... In zijn park kan hij zelfs een aantal pasjes zijwaarts doen.
Hij wil ongelooflijk veel opgepakt worden. Hij strekt dan zijn armpjes uit en trekt er zijn zieligste gezichtje bij :-)
Dat is wel een beetje zwaar voor mama, maar de heerlijke knuffels die je dan krijgt, maken heel veel goed. Ja, de laatste tijd is hij een echt knuffelmannetje geworden. Hééééééééérlijk!!
Verder zijn we heel druk met inpakken want de grote verhuis staat voor de deur. Het is dus niet september geworden, maar wel volgende week! We kijken er enorm naar uit. Vooral met die hitte is een tuin en terras toch heel welkom.

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Fijn, bijna in je eigen huisje. En ja, een terras en een tuin zijn echt wel leuk met dit weer. Als je hulp nodig hebt met de verhuis, laat je maar iets weten. Of als je graag opvang hebt voor Aiken terwijl jullie verhuizen, je weet ons wonen. Groetjes!

Anoniem zei

Ook wij zien Aiken voortdurend evolueren. Elke keer zorgt hij weer voor een nieuwe verassing als we hem zien. Goed zo... Hij maakt nu al op zijn manier "carrière".
Ook terras en tuintje zullen Aiken (en ook jullie) deugd doen. Dat zal weer een hele, nieuwe ervaring worden. Het kriebelende gras moet dan nog wel overwonnen worden!
En wat de verhuis betreft... op ons kan je zeker rekenen. Aiken opvangen, meubeltjes in mekaar knutselen, opkuiswerk, noem maar op... een seintje en we staan klaar.
Groetjes en... een extra kusje voor Aiken.

Oma en Opa.