14 oktober 2006

(Langverwachte) update!

Onze lieve schat is nu een volleerde stappeman. Kruipen is voor babies en wordt dat ook zo min mogelijk gedaan, behalve om snel bij een koekje te geraken ;-)
Liggen op de verzorgingstafel om verschoond te worden is ook niets meer voor een peuter van 16 maanden. Met allerlei trucjes en hulpmiddeltjes proberen mama en papa hem lang genoeg te laten liggen zodat de pampertjes toch verschoond kunnen worden. De laatste dagen lijkt Aiken een beetje een verlegen mannetje te worden. Wanneer vreemde mensen of mensen die hij lang niet gezien heeft hem aanspreken, kruipt hij dicht tegen mama of papa aan en wil opgepakt worden.
Naar de kribbe gaat hij nog steeds heel graag en wanneer we 's morgens aankomen gaat zijn aandacht meteen naar de "aupnnnn" (lees: "auto"). Het is echt niet te geloven hoe zot hij is van auto's. Hij kan er een hele dag mee spelen. Hier thuis heeft hij ook een grote gele vrachtwagen waar hij uren achter kan lopen. Vroemvroem!
Voor de rest is alles wat rond is 'bal'. Zelfs de knoopjes van zijn jasje zijn allemaal 'bal'.

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Het wordt hoe langer hoe leuker om Aiken bezig te zien en horen ;-))
Dikke knuffel van meter!!

Anoniem zei

Aiken wordt later zeker een trucker die bij de speelgoedwinkels ballen gaat leveren. Dan wil ik wel eens mee een ritje maken.

Anoniem zei

Inderdaad, Aiken stapt nu heel goed en hij heeft er echt deugd van hier in ons appartement rond te lopen.Hij gaat dan een kijkje nemen in alle kamers en vlucht vlug terug in de andere richting wanneer hij ofwel opa ofwel oma ziet aankomen in de gang. Ook met zijn gele vrachtwagen kan hij zich hier heel goed amuseren. Hij duwt de camion vooruit ofwel op zijn knietjes ofwel lopend met een grote snelheid en hij zal nergens tegenaan botsen. En zo zijn oma en opa, wanneer Aiken naar huis gaat, doodmoe van dat rondlopen. Maar toch willen wij die heerlijke momenten niet prijsgeven.