03 januari 2007

De uitgerekende datum!

Het is zover. Vandaag is de grote dag. Tenminste, dat zegt mijn bannertje op mijn bureaublad. Maar vooralsnog geen baby te bespeuren.
De dag is natuurlijk nog niet om, maar voorlopig geen tekenen van een naderende bevalling.
We wachten geduldig af...
Ik doe mijn best, Kristin, om deze week nog te bevallen :-), maar als de baby het net zo naar zijn zin heeft in mijn buikje als Aiken indertijd, dan kan het nog wel een paar daagjes duren.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ik vind het heel lief dat je aan mij denk. Nu moet de baby dat nog doen. Het eerste wat ik elke morgen doen als ik beneden kom, is kijken of er geen berichtje op mijn gsm staat. Je weet maar nooit wat er 's nachts gebeurd is. Maar deze morgen, weer niks. Ik gok op 6 januari. We wachten af.

Anoniem zei

Wij wachten ook met spanning op een telefoontje of bericht vol van vreugde . We duimen voor Charlotte en natuurlijk ook noor papa Filip.

kaat zei

Ik dacht zo, we zullen ook eens reageren, nu we eindelijk mee zijn met de moderne tijd! We wensen jullie hier nog veel geduld. Aiken 5 dagen over zijn tijd, ukkie 2 6??? We zullen zien!

Anoniem zei

Waw! ik ben gewoon de eerste op jullie blog om jullie te feliciteren! Iben is geboren, ook vijf dagen overtijd! Ik wens hem, jullie twee en Aiken veel plezier en unieke dagen, een goede gezondheid (we zitten hier nu eenmaal in de medische branche)en veel geluk toe! Ik wacht trouwens vol spanning op een foto!!!

Anoniem zei

Proficiat met Iben! Dat hebben jullie weer goed gedaan!
Binnenkort bellen we eens om langs te komen en te inspecteren ...

Jo en Jessica