17 september 2007

Aanvallen!!!

We hebben er reeds twee weken van werken en crèchen opzitten. Iben was al na twee dagen ziek :-( Gelukkig was dat maar een dagje... dachten we. Maar de voorbije week werd hij terug ziek. En nu was het wel erger. Een zware verkoudheid was het oordeel van de dokter. Hij zit voorlopig nog aan de antibiotica, maar het gaat al stukken beter. Lees: wij slapen terug 's nachts :-)
Ze worden zo groot onze mannetjes. Iben heeft echt zijn eigen ikje ontdekt en laat goed merken of iets hem zint of niet. En Aiken is zo'n superfijn, flink, vrolijk mannetje.
We genieten uitgebreid van de vrije weekends om onze drukke werkweek wat te compenseren en vooralsnog gaat dat heel goed!

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Het zien van deze foto's maakt je echt vrolijk. Spijtig doen ze je niet genezen. Ik ben wel blij dat bij jullie iedereen weer gezond is en dat jullie terug kunnen slapen.
groetjes

Anoniem zei

Ik kan nu ook wel meespreken over slapeloze nachten. Gelukkig weten we dat het van voorbijgaande aard is.
Goed dat Iben terug genezen is en dat jullie zoontjes het zo super goed doen. Echt om trots op te zijn!!!

Anoniem zei

Stilaan tijd dat opa en oma reageren.Onze kleine schatjes worden stilaan grote schatten.Dat ze gelukkig zijn is duidelijk.En ze kunnen het goed met elkaar vinden.Ondanks het nog niet genezen zijn van Iben amuseren ze zich kostelijk.Wat een gelukkig gezinnetje!

Anoniem zei

Fijn om te zien hoe ze met mekaar kunnen bezig zijn, jullie twee jongens. Hou jullie maar vast, dat wordt later zeker en vast samenspannen tegen mama en papa ;-)