25 september 2007

Nog een hele kruiwagen te vullen...

Het voorbije weekend was er eentje van zuchten en zwoegen. Voor Filip dan toch, want hij heeft een groot stuk van de tuin omgespit om er gras te zaaien. Gelukkig kreeg hij hiervoor de hulp van onze grote, kleine man. Aiken heeft heel flink meegeholpen om kruiwagens vol te laden om aarde te verplaatsen. Hij wou zelfs niet mee naar de winkel, zo druk was hij bezig. Maar het resultaat mag er wezen. Een hele lap grond waar de zaadjes nu (hopelijk) aan het kiemen zijn en waar we binnenkort van gras kunnen genieten! En Iben... die zat erbij en keek ernaar (zie foto's)!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Aiken heeft zijn roeping blijkbaar gevonden, echte tuinmannen kunnen er nog iets van leren ;-))
En Ibentje, groot gelijk, nog niet te veel inspanningen, genieten met volle teugen, er moet later nog genoeg gewerkt worden!

Anoniem zei

Ik zie Aiken later al doen: rondrijden met een 4x4. Van het ene huis naar het andere om overal de tuin te gaan aanleggen. Perfecte combinatie voor hem: auto's en tuinen. Ik zal hem maar op tijd ons adres doorgeven. Anders sta ik misschien helemaal onderaan zijn wachtlijst.

Anoniem zei

Het was inderdaad een prachtig gezicht, hoe Aiken zijn papa en opa wou helpen met het omspitten van een stuk tuin.En onze Iben zat er dichtbij en keek er naar.Wat flinke jongens toch. Dat beloofd voor later.