11 mei 2006

Verdere ontwikkelingen...

Het is een feit! Aiken kan kruipen. Waar het totnogtoe bij vooruit schuiven bleef, heeft hij vandaag echt gekropen op zijn knietjes. Een dm ver maar, maar toch... De rest van de weg schoof hij op zijn poep verder. Dat gaat blijkbaar beter dan op je buik.
En tandje nummer zeven is doorgebroken. Onderaan links (rechts voor hem) prikte vandaag een wit puntje door. Dat verklaart misschien ook zijn koorts van de afgelopen dagen.
En vanavond heeft hij voor het eerst zelf gegeten. Mama had een bord vol kabouterboterhammetjes met smeerkaas voor hem neergezet zodat Aiken zelf stukjes kon pakken. Wist je dat het het lekkerste is om met je hele hand in het bord te grabbelen en zo vijf stukjes tegelijk in je mond te steken. Zo heb je je andere hand vrij om het bord in het rond te zwieren. Pret verzekerd!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Goed zo, Aiken. Elke dag wat bijleren en mama en papa verrassen met je nieuwe kunstjes. Wat ben je toch een slimme schat.Ik kan begrijpen dat je 's avonds doodmoe in je bedje gaat. Dat gaan oma en opa nu ook doen.
Slaapwel.

Anoniem zei

Kunstjes of kapoenestreken?!?!
Hoe je het ook noemt, er zullen er zeker nog volgen.